Hoe kan ik meedoen?

Hoe meer steun, hoe beter we de problemen van de stad te lijf kunnen en aan een mooie gezamenlijke toekomst kunnen bouwen. We hebben een prachtig verkiezingsprogramma met het doel het leven van veel Amsterdammers beter en zorgelozer te maken. En we hebben de kandidaten om dat te realiseren. Doe met ons mee om onze beweging verder uit te bouwen!

Word lid

Je kunt lid worden van onze beweging via deze link.

Doneer voor de campagne

In de eerste plaats kan je ons financieel steunen. Met jouw donatie kun je ons helpen een succesvolle en inspirerende campagne werkelijkheid te maken. Flyers, advertenties op sociale media en opslag van verkiezingsmateriaal kosten allemaal geld.

Je donatie kun je overmaken op NL 35 RABO 0321 5128 12, op naam van ROOD, JONGEREN IN DE SP. Let op: doe dat onder vermelding van “donatie Democratisch Socialisten Amsterdam”.

(Omdat veel ROOD-leden ook actief zijn bij DSA en het tijd kost een eigen rekening op te zetten, mogen we tijdelijk gebruik maken van hun rekening voor donaties.)

Word actief in de campagne

Als je lid wordt, kun je volop meedraaien in de campagne. We zoeken vormgevers, flyeraars, deur-aan-deur campagnevoerders, social mediakenners en nog veel meer. Maar voor ons staat voorop: onze leden moeten vooral doen waar zij zelf enthousiast van worden. Ongeacht je ervaring of kennis over politiek campagnevoeren is er een plek voor jou in onze campagne. Om succesvol op te kunnen boksen tegen de establishmentpartijen, willen we graag gebruik maken van al het enthousiasme dat zich bij ons aandient.

Ben je al lid en weet je niet waar je moet beginnen? Stuur een mailtje naar amsterdam@socialisten.org

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief brengen we je regelmatig op de hoogte van onze campagneplannen en andere (DSA-)activiteiten in de stad. Meld je aan voor de nieuwsbrief door een berichtje te sturen naar amsterdam@socialisten.org.